بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

ناکامی پنتاگون در نصب مجدد اسکله موقت غزه

وزارت دفاع آمریکا از رصد شرایط جوی به منظور استقرار دوباره اسکله موقت در سواحل غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 03
کد خبر: ۲۴۸۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) امروز اعلام کرد اسکله موقت غزه که به دلیل شرایط جوی برای سومین بار از سواحل این باریکه جدا سازی شده بود، همچنان در بندر اشدود در سرزمین‌های اشغالی است.

 

بر این اساس، سابرینا سینگ، سخنگوی پنتاگون در این باره اعلام کرد: ما هنوز موفق به نصب دوباره این اسکله در سواحل غزه نشده‌ایم و این اسکله موقت همچنان در بندر اشدود است. ما در حال رصد شرایط جوی به منظور رسیدن زمان مناسب برای نصب دوباره این اسکله هستیم.

 

آمریکا که از اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی به منظور بازگشایی مرزهای زمینی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ناتوان است، طی اقدامی تبلیغاتی یک اسکله موقت را با هزینه سنگین ۲۳۰ میلیون دلار برای نصب در سواحل غزه ساخت.

 

با این حال، از اواسط ماه مِی میلادی که این اسکله در سواحل غزه استقرار یافته است، ۳ بار به دلیل شرایط جوی و آسیب‌های وارده، از مکان خود جداسازی و به بندر اشدود در سرزمین‌های اشغالی منتقل شده است.

 

نهادهای بین المللی همانند آن روا، برنامه جهانی غذا، و نیز سازمان جهانی بهداشت بارها اعلام کرده‌اند مؤثرترین راهکار برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه از گذرگاه‌های زمینی است. با این وجود، صهیونیست‌ها گذرگاه‌های اصلی امدادرسانی به غزه از جمله گذرگاه رفح را اشغال و در روند ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه اختلال ایجاد می‌کنند./ مهر

ارسال نظر